جستجو کردن
Close this search box.
دسته بندی محصولات
تجهیزات آزمایشگاه صنایع

پمپ وکیوم خشک

notice

برای مشاهده قیمت روی محصولات زیر کلیک کنید

لیست قیمت پمپ وکیوم خشک یا خلا خشک

پمپ وکیوم خشک اولین بار در سال 1650 توسط Otto von Guericke اختراع شد و قبل از آن به پمپ مکش، معروف بود. پمپ وکیوم یا پمپ خلاء وسیله است که با خروج ملکولهای هوا از محفظه درزبندی شده خلاء جزیی را ایجاد می‌کند. در واقع به پمپ ایجاد خلاء پمپ وکیوم یا خلاء می گویند. اکثر این دستگاه‌ ها جهت ایجاد وکیوم در رنج حدود ۱۵ تا ۲۴ میلی‌متر جیوه  کاربرددارند. اگرشما می خواهید هوای خشک و عاری از جامدات ایجاد کنید ؛ پمپ وکیوم برای کار شما می‌تواند مفید باشد. در صورتی که گازهای فرآیند حاوی رطوبت، قطرات یا جامدات باشد، می بایست از تجهیزات جانبی و یا استفاده از انواع دیگر پمپ را مورد توجه قرار داد.

پمپ وکیوم خشک چیست ؟

یکی دیگر از انواع پمپ های وکیوم جهت فرآیند ایجاد خلاء می باشد. بر خلاف سایر پمپ های وکیوم عمل ایجاد خلاء را بدون نیاز به هر مایعی انجام می دهد. از آن جایی که در این مدل هیچ مایعی وجود ندارد تا گرمای ناشی از فشرده سازی گازها را از بین ببرد ، عمل خنک کردن به طور متفاوت از سایر وکیوم ها صورت می گیرد. پمپ وکیوم خشک با توجه به ساختار و جنس آلیاژ و قطعات آن که از آهن ریخته گری تشکیل شده است دارای توان بالایی برای تحمل درجه ی بالای حرارت می باشد.

پمپ وکیوم خشک صنعتی عبارتند از: دمنده‌های اسکرو بلوئر، بلوئرهای روتاری لوب، پمپ روتاری وکیوم وین و انواع پمپ‌های روتاری با طرح‌های جدیدتر.

پمپ های خشک بدون روغن خلاء ایجاد میکنند این دسته از پمپ‌ها مواد زاید کمتری تولید میکنند و به تعمیر و نگهداری کمتری نیاز دارند ولی هزینه اولیه بالاتری دارند. مدل‌های پمپ های خشک معمولی شامل دیافراگمی، پیستونی و توربو ملکولی است.

پمپ وکیوم

انواع پمپ وکیوم خشن

پمپ وکیوم پیستونی

پمپ‌های وکیوم و کمپرسورهای نوع پیستونی در مواردی که نیاز به هوای خشک (بدون روغن) وجود دارد مورد استفاده قرار می‌گیرند. پمپ های پیستونی با شخصیت بدون روغن، هزینه‌های پایین نگهداری را تضمین می‌کنند و ظرفیت حداکثر ۸/۵ متر مکعب در ساعت را دارا می‌باشند. علاوه بر این، این پمپ‌ها می‌توانند به خلا ۶۷۰ میلی متر جیوه برسند.

به عنوان کمپرسور نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند و حداکثر فشار ۷ بار (گرم) را برای کارهای سبک صنعتی، صنایع پزشکی، صنعت چاپ و ابزار، پلاستیک، مواد غذایی و بسته‌بندی، صنایع الکترونیکی، شیمیایی و نساجی فراهم می‌کنند. پمپ‌ها و کمپرسورهای خلاء AC از نوع پیستون در جاهایی که نیاز به هوای بدون روغن وجود دارد مورد استفاده قرار می‌گیرند و از لحاظ هزینه‌های نگهداری پایین بودند.

پمپ‌های وکیوم پیستونی (خلاء) از جمله پمپ‌های جابجایی مثبت خشک هستند و دارای یک مکانیسم ساده می‌باشند. در این پمپ‌ها، محرک اصلی میل لنگ و شاتون است که باعث حرکت صفحه دیافراگم در داخل فضای بین سیلندر و سر سیلندر به سمت بالا و پایین می‌شود و در نتیجه، هوا از یک دریچه وارد محفظه می‌شود و از دریچه دیگر خارج می‌شود. این محفظه بین سر سیلندر و صفحه پیستون مانند یک چمبر وکیوم (مخزن خلاء) عمل می‌کند، به این معنی که فشار در آن ناحیه پایین می‌آید. بر روی دریچه‌های ورودی و خروجی این پمپ‌ها، قطعه‌ای به نام سوپاپ نصب شده است تا بتواند فشار محفظه وکیوم را در محدوده مشخصی نگه دارد. جنس صفحه پیستون از مواد الاستومری است تا بتواند حالت ارتجاعی (کشسانی) داشته باشد. این پمپ‌ها در ظرفیت دهم مترمکعب تا حدود بیست متر مکعب ساخته می‌شوند. در پمپ‌های وکیوم پیستونی تک مرحله‌ای، فشار می‌تواند به ۷۰ میلی بار و در پمپ‌های چند طبقه، فشار می‌تواند تا ۰٫۵ میلی بار هم برسد.

پمپ وکیوم دیافراگمی

در پمپ وکیوم دیافراگمی هوای فشرده از میان شیر رفت‌ و برگشتی تحویل داده می‌شود و بصورت متناوب از یک دیافراگم به دیافراگم دیگری منتقل می‌شود. این پمپ، اگر هوای یک دیافراگم را تحت فشار قرار دهد، می‌تواند به‌صورت همزمان از دیافراگم دیگر خارج شود. زمانی که یک دیافراگم تحت فشار قرار می‌گیرد، از طرف دیگر به سمت فضای خالی حرکت کرده و در نهایت، فشار در این حفره زیاد می‌شود. در این حالت، شیر مکش به علت فشار، پایین‌تر از خط مکش بسته شده و در نتیجه شیر رانش باز می‌شود تا مایع مجبور به بیرون رفتن از پمپ شود. در مقابل، اگر دیافراگم به سمت مخالف حرکت کند، فشار کم می‌شود و شیر مکش باز و شیر رانش بسته می‌شود. در نتیجه، سطح فشار پایینی در حفره ایجاد می‌شود که باعث می‌شود مایع در خط مکش و درون پمپ به طرف بالا حرکت کند.

برای مشاهده قیمت انواع پمپ وکیوم روغنی روی لینک کلیک کنید.

شرایط نگهداری پمپ خلا خشک

 بدون نیاز به روغن

این دسته از پمپ ها به دلیل داشتن سیستم سیلندر و پیستون به روغن نیاز ندارند در نتیجه باعث آلودگی هوا نمیشوند.

لرزش و صدای کم

لرزش این دستگاه بسیار کم است و در هنگام کار صدایی تولید نمی کنددارای کمترین لرزش و صداست.

محافظ حرارتی

در صورت افزایش دما به صورت خودکار دستگاه خاموش می‌شود. شرکت کیمیا طب گستر انواع  پمپ های وکیوم را  ارائه می‌دهد. مجموعه KTG تمامی محصولات خود را با گارانتی معتبر و با بهترین کیفیت و نازل ترین قیمت در اختیار مشتریان گرانقدر خود قرار می دهد.

لطفا برای مشاهده صفحه لیست قیمت پمپ وکیوم ضد اسید روی لینک کلیک نمایید.

ویژگی های پمپ خلا خشک

میزان و قدرت خلاء در پمپ وکیوم خشک به نسبت سایر پمپ های وکیوم کمتر است و میزان خلاءیی برابر با 1 تا 10 میلی متر جیوه تولید می کند. به همین دلیل بیشترین موارد مصرف آن در صنایع بدون نیاز به قدرت خلاء بالا می باشد. علاوه بر این پمپ وکیوم خشک از ویژگی هایی همچون استحکام بالا در محیط های دارای خورندگی بالا ، استهلاک پایین ، صدا و لرزش کم ، تنوع در سایز و حجم ، کاهش هزینه تعمیرات و نگه داری و ……. برخوردار است. پمپ وکیوم خشک به دو صورت پمپ وکیوم خشک تک مرحله و دو مرحله جهت ایجاد خلاء مورد نیاز تولید می شود. از شناخته شده ترین پمپ وکیوم خشک می توان به پمپ خلاء اسپارمکس ساخت کشور تایوان اشاره کرد.

نحوه عملکرد پمپ خلا خشک چگونه است؟

پمپ وکیوم خشک از قطعاتی تولید شده و به صورتی طراحی شده است که بدون نیاز به هر مایعی توانایی ایجاد وکیوم را داشته باشد. جنس تیغه های روتور در این نوع از پمپ وکیوم از جنس گرافیتی می باشد و با چرخش روتور این تیغه ها عمل مکش را انجام می دهند و فرآیند ایجاد وکیوم صورت می گیرد. سپس هوای مکش شده پس از عملیات خنک سازی به بیرون رانده می شود.

کاربرد پمپ خلا خشک

پمپ وکیوم خشک بیشتر در صنایع چاپ ، صنایع آزمایشگاهی ، صنایع چوب ، صنایع مقواسازی و کاغذ ، صنایع غذایی و …… استفاده می شود. عموما اکثر مصرف پمپ وکیوم خشک در صنایعی است که به علت شرایط محیطی خاص، امکان استفاده از مایعات در پمپ وجود ندارد.

تنوع محصولات با بهترین قیمت‌ها در هلدینگ KTG برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرید. برای اطلاع بیشتر از پمپ وکیوم و مشاهده قیمت سایر محصولات لطفا صفحه پمپ خلا را مطالعه نمایید. برای اطلاع بیشتر از مشخصات فنی پمپ می توانید فایل rocker 800 را مطالعه نمایید.