دستههای محصولات
- تجهیزات و دستگاه آزمایشگاهی (215)
- آب مقطرگیر (8)
- آسیاب و بلندر آزمایشگاهی (8)
- آون یا فور (4)
- اتوکلاو (9)
- اسپکتروفتومتر (4)
- اسپین کوتر (1)
- اکسیژن متر (3)
- الایزا (2)
- الکتروفورز و پاور ساپلای (3)
- انکوباتور آزمایشگاهی (5)
- بن ماری آزمایشگاهی (8)
- پلاریمتر (2)
- پمپ خلا (2)
- پی اچ متر و یون متر (6)
- تاکومتر (1)
- تخصصی آزمایشگاه صنایع (10)
- ترازوی دیجیتال آزمایشگاهی (8)
- ترمال سایکلر و PCR (2)
- ترمومتر و رطوبت سنج و بارومتر (2)
- حمام التراسونیک آزمایشگاهی (3)
- دستگاه BOD متر (1)
- دستگاه CODمتر (1)
- دستگاه تعیین نقطه ذوب (1)
- دستگاه فیبر خام (1)
- دیتالاگر (1)
- رفراکتومتر (21)
- رفراکتومتر چشمی (4)
- رفراکتومتر دیجیتال پرتابل (3)
- رفراکتومتر رومیزی (3)
- رفراکتومتر مقیاس خاص (11)
- ژرمیناتور و اتاقک پایداری (2)
- ژل داک و ترانس ایلومیناتور (2)
- سانتریفیوژ (13)
- سوکسله (6)
- سیستم عصاره گیری (4)
- شوف بالن (3)
- شیکر (8)
- فتومتر (2)
- کجلدال (6)
- کدورت سنج (2)
- کروماتوگرافی (1)
- کلرسنج (3)
- کلنی کانتر (2)
- کنداکتومتر و سختی سنج (4)
- کوره الکتریکی (7)
- گلاوباکس (1)
- ماشین ظرفشویی آزمایشگاهی (1)
- مولتی پارامتر (3)
- میکروسکوپ و دوربین (7)
- هات بلاک (2)
- همزن آزمایشگاهی (4)
- هموژنایزر یا دیسپرسر (4)
- هود آزمایشگاهی (5)
- هیتر | هات پلیت مگنت (2)
- یخچال و فریزر آزمایشگاهی (9)
- لوازم و مواد آزمایشگاهی (120)
- الک آزمایشگاهی (2)
- بافر، تیترازول و معرف (3)
- تجهیزات تیتراسیون (5)
- سمپلر و متعلقات (6)
- ظروف پلاستیکی آزمایشگاه (9)
- ظروف شیشه ای آزمایشگاه (26)
- فیلتر و کاغذ صافی (7)
- کیت آزمایشگاهی (8)
- لوازم ایمنی آزمایشگاهی (4)
- محیط کشت (51)
- محیط کشت سلولی (8)
- محیط کشت میکروبی (43)
- مواد شیمیایی (1)
تجهیزات تخصصی
دسته: تجهیزات تیتراسیون
برای مشاهده قیمت و اطلاعات بیشتر درباره محصول مورد نظر، روی آن کلیک کنید.
لیست قیمت تجهیزات تیتراسیون :
قیمت دیسپنسر و پیپتور در انواع آنالوگ و دیجیتال از کمپانی های آلمانی، لهستانی و کره ای در مدل و رنجهای اندازه گیری مختلف را در این صفحه مشاهده میکنید. همچنین انواع بورت دیجیتال در هلدینگ KTG موجود می باشد. جهت آشنایی بیشتر می توانید وب سایت BRAND آلمان را ملاحظه فرمایید.
تیتراسیون (Titration ) چیست؟
تیتراسیون یا عملیات تیترامتری به مفهوم تعیین غلظت یک محلول مجهول با روشهای مختلف می باشد. در تیتراسیون معمول در شیمی تجزیه غلظت نا معلوم یک آنالیت اندازه گیری می شود. از شناخته شده ترین روش های، تیتراسیون حجم سنجی اسید و باز می باشد. به این روش آنالیز حجمی نیز گفته می شود. تیتراسیون اسید-باز و ردوکس Redox از روشهای معمول تیتراسیون است.
تیتراتور
یک تیتراتور به عنوان یک محلول مناسب برای عملیات تیترامتری استفاده میگردد. در تیتراسیون، محلول استاندارد تیترانت، از یک بورت، به یک آنالیت با غلظت نامعلوم، اضافه میشود. یک حجم خاص از تیترانت با غلظت مشخص با یک محلول یا آنالیت واکنش میدهد تا غلظتش مشخص شود. حجم تیترانت واکنش داده را تیتر مینامند معمولا در تیتراسیون اسید-باز، برای تعیین نقطه پایانی تیتراسیون، به محلول آنالیت یک آشکارساز pH اضافه میشود.
دیسپنسر و پیپتور
دیسپنسر و پیپتور همان پیپت پیشرفته ای است که برای نگه داری و توزیع مایعات، به ویژه مایعات سمی در آزمایشگاه به کار می رود. دستگاه بسیار ساده ای که حاوی یک مخزن مایع و یک پیپت دو راهه است. به طوری که با کشیدن پیستون مایع از یک راه وارد پیپت شده و با فشردن پیستون مایع از راه دیگر خارج میشود. از پیپتور برای سرعت عمل و انتقال یک حجم معین از یک مایع بخصوص و معمولا سمی استفاده میشود.
وسیله پیپتور یکی از وسایل آزمایشگاهی است که برای افزودن حجم خاصی از رقیق کننده یا ریختن مایعات بکار می روند و بطور ساده تر وسیله ای است که می تواند حجمی را برداشت کرده و به جای دیگر منتقل کند . یک دیسپنسر آزمایشگاهی به طور متداول از یک مخزن شیشهای و لوله پیپت تشکیل میشود و در انواع مختلفی از جمله آنالوگ، دیجیتال، چرخشی و قابل تنظیم در دسترس میباشند. این دستگاه در محدودههای حجمی متفاوت از 0.2 میلی لیتر تا 100 میلی لیتر موجود میباشد.
تاریخچه استفاده :
اگرچه پیپت های مدرن از اواخر دهه 1950 به بازار عرضه شدند، اما به عنوان ابزارهای علمی از اواخر دهه 1800 وجود داشتهاند. اولین بار این وسیله توسط زیست شناس فرانسوی لوئیز پاستور مورد استفاده قرار گرفت.
پیپت های پاستور (یا پیپتهای انتقالی) میتوانند برای مکش و پیپت کردن مایعات بدون ترس از آلودگی مورد استفاده قرار گیرند. متأسفانه، پیپت های پاستور به سرعت فراگیر نشدند زیرا هر دانشمندی که میخواست از پیپتها استفاده کند، باید مجموعه شخصی شیشه ای خود را ایجاد میکرد. بسیاری از دانشمندان همچنان به استفاده از روش آزمایش شده و فوق العاده خطرناک پیپت با استفاده از دهان، ادامه میدادند، در این روش دانشمندان مایعات را با استفاده از نی و دهان خود منتقل میکردند، حتی اگر این مایع سمی یا پرتوزا باشد.
Henrich Schnitger ، سرباز سابق آلمانی، در اواخر دهه 1950 به علت تنفر از عمل پیپت به وسیله دهان، تولید پیپت های مدرن را به راه انداخت. خوشبختانه این تجهیزات به سرعت همه گیر شدند.
نگه داری روزانه :
در آزمایشگاه باید دیسپنسر و پیپتور و پیپت را مانند هر وسیله و دستگاه دیگری، روزانه تمیز کرد. دستگاه را میتوان با یک پارچه نمدار تمیز نمود. استریل کردن پیپتور میتواند با استفاده از ايزوپروپرانول 60% انجام شود. دقت کنید که مایعات به داخل محفظه داخلی دستگاه وارد نشود.
قیمت دیسپنسر و پیپتور موجود در جدول زیر آمده است :
برای دریافت کاتالوگ و تهیه کالای مورد نظر به شماره ذیل در واتساپ پیام دهید.
هلدینگ KTG ارائه دهنده ی انواع قیمت دیسپنسر و پیپتور و دستگاه های مورد نیاز آزمایشگاه هاو صنایع مختلف می باشد. گروه K.T.G با هدف تضمین کیفی و رضایتمندی مشتریان،کالاهای مورد درخواست را از کمپانی های معتبر
داخلی و همچنین کشور های اروپایی، آمریکایی و آسیایی بر اساس استاندارد مورد تایید و کیفیت بالا ، تهیه و ارائه می دهد. تعمیر و کالیبراسیون تجهیزات آزمایشگاهی خود را به متخصصین و کارشناسان ما بسپارید.
همه ی محصولات دارای یک سال ضمانت و 10 سال خدمات پس از فروش می باشند. لطفا جهت اخذ مشاوره و خرید دیسپنسر و پیپتور با کارشناسان ما تماس حاصل بفرمایید.