کوره آزمایشگاهی چیست؟

کوره آزمایشگاهی

کوره آزمایشگاهی((laboratory Furnace یکی از تجهیزات پرکاربرد در آزمایشگاه‌های عمومی و تخصصی است. از آن‌جایی که این محصول خدمات تخصصی بسیاری ارائه می‌دهد و دارای حساسیت کاربری بالایی است در خرید آن باید بسیار دقت شود. از این دستگاه برای انجام انواع عملیات‌های حرارتی استفاده می‌شود و بیشتر برای فعالیت در مقیاس‌های کوچک مناسب است. کنترل حرارت بسیار بالا و انتشار گرما به صورت یکنواخت، این دستگاه را برای بسیاری از تولیدکنندگان منحصربه‌فرد کرده است. ما در این مقاله می‌خواهیم به معرفی این محصول و انواع آن بپردازیم به همین جهت تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

کوره آزمایشگاهی چیست؟

کوره‌های آزمایشگاهی یکی از تجهیزات پرکاربرد هستند که به جهت گرم کردن مواد و ذوب بعضی از قطعات فلزی در آزمایشگاه‌ها استفاده می‌شوند. این محصول، دستگاهی بسیار حساس است و بیشترین کاربرد را در مراکز پزشکی، آزمایشگاهی و صنعتی دارد. میزان گرمای تولید شده توسط این دستگاه به حدی بالا است که جزو ابزار پر استهلاک شناخته می‌شود.

نام دیگر کوره آزمایشگاهی، مافل بوده و دارای سیستمی با قدرت 3.5 کیلو وات است. به صورت عمومی از این دستگاه برای اندازه گرفتن میزان خاکستر مواد خوراکی و یا وسایل ذوب شده استفاده می‌شود. در مشخصات فنی این دستگاه به وجود ترموستات و ترمومتر دیجیتال اشاره شده که سبب افزایش قدرت تولید گرما می‌شود. از مشخصه‌های ظاهری این دستگاه می‌توان به جنس بدنه آن اشاره کرد که از ورق روغنی با پوشش الکترواستاتیک ساخته شده است. این جنس بدنه سبب حفظ گرما و جلوگیری از خروج انرژی می‌شود.

کاربرد کوره آزمایشگاهی چیست؟

همانطور که اشاره شد از این کوره در آزمایشگاه‌ها، مراکز صنعتی و شیمیایی استفاده می‌شود. کارایی این دستگاه با توجه به موقعیت‌های استفاده بسیار متفاوت است و همین تنوع گسترده در استفاده سبب ایجاد محبوبیت بین خریداران شده است. کوره‌های آزمایشگاهی دارای مدل‌های فنی گوناگونی هستند اما کوره‌های ۱۱۰۰ و ۱۵۰۰درجه‌ای کاربرد فراوان‌تری نسبت به سایر انواع دارند. از کوره‌هایی که قدرت تولید گرمایی حدود ۱۱۰۰درجه دارند بیشتر برای خاکستر کردن مواد آزمایشگاهی استفاده می‌شود و کوره‌هایی با قدرت تولید انرژی ۱۵۰۰ درجه‌ای، بیشتر برای ذوب کردن لوازم و ابزار فلزی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

توضیح کلی از انواع کوره‌آزمایشگاهی

کوره‌های آزمایشگاهی دارای انواع گوناگونی هستند و در ابعاد و مدل‌های مختلفی ساخته شده‌اند. از انواع کوره‌ آزمایشگاهی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

کوره 1200 درجه

کوره ۱۲۰۰درجه آزمایشگاهی دارای مقاومت بسیار زیادی در برابر خوردگی است. این کوره با داشتن مقاومت و طول عمر بالا مقدار زیادی از گرمایش را در خود نگه می‌دارد. از این کوره جهت خاکسترگیری مواد و در صنایع داروسازی و صنعتی استفاده می‌شود.

کوره آزمایشگاهی 1500 درجه

کوره ۱۵۰۰درجه از دو جنس پلاتین رادیوم به همراه غلاف سرامیکی ساخته شده است. پلاتین رادیوم و غلاف سرامیکی سبب شده‌اند که سرعت ذوب این کوره بسیار بالا برود و برای صنعت آلیاژسازی، ذوب و ریخته‌گری، گاز زدایی، پخت و … مناسب باشد.

کوره خاکسترساز

کوره خاکسترساز از دیگر انواع موجود این محصول در بازار است. از این کوره جهت خاکستر کردن مواد غذایی، خاکستر کردن انواع لاستیک و پلاستیک‌ها، خاکستر کردن چربی حیوانی و پاکسازی مواد زائد استفاده می‌شود.

تصویر مرتبط با کوره آزمایشگاهی چیست؟ در سایت هلدینگ KTG
کوره الکتریکی

کوره آزمایشگاهی دما بالا

این کوره دارای توان ایجاد قدرت گرمایشی بین ۱۴۰۰ تا ۱۸۰۰درجه را دارد. در ساخت این کوره از عایق‌های گرمایی بسیار باکیفیتی استفاده شده است. کوره‌هایی با درجه بالا برای ذوب شیشه‌ای و یا بررسی میزان مقاومت سرامیک بسیار مناسب هستند.

کوره بی‌صدا

کوره‌های بی‌صدا یکی دیگر از انواع کوره‌ آزمایشگاهی هستند که دمای تولید شده در آن توسط ترموکوپل کنترل می‌شود. از این کوره‌ها برای ساخت روکش لعابی و افزایش استحکام مواد استفاده می‌شود.

کوره لوله‌ای از دیگر انواع کوره آزمایشگاهی

کوره‌های لوله‌ای از زیر مجموعه‌های کوره‌های بی‌صدا و دارای محوری استوانه‌ای شکل هستند. این کوره نیز مانند کوره بی‌صدا از ترموکوپل برای کنترل و حفظ دما استفاده می‌کند. از این کوره جهت جاذبه‌سنجی، بررسی کمی درجه حرارت مواد استفاده می‌شود‌.

کوره خلاء

از انواع دیگر کوره‌ می‌توان به کوره خلاء اشاره کرد. از این کوره بیشتر در کارخانه‌های صنعتی و شیمیایی استفاده می‌شود که با حذف گازهایی مانند اکسیژن و نیتروژن از اکسید شدن ابزار و مواد جلوگیری می‌کند.

همانطور که اشاره شد هر کدام از این کوره‌ها با توجه به موقعیت کارایی مخصوص به خود را دارند. بهتر است قبل از خرید با انواع و کارایی‌های آن‌ها آشنا شوید تا متضرر نشوید.

نحوه استفاده از محصول کوره آزمایشگاهی چیست؟

در نحوه استفاده از این محصول به صورت کلی از یک روش استفاده می‌شود. نکته‌ای که در شروع کار باید در نظر داشته باشید این است که بین کوره و سطح زمین حدود ۵ سانتی‌متر فاصله ایجاد کنید و سپس دستگاه را روشن کنید. هنگامی که دستگاه روشن شد در صفحه نمایشگر، نشان TMP ظاهر می‌شود. بعد از آن با کمک کلیدهای روی صفحه دمای مورد نظر خود را تنظیم کرده و Set را فشار دهید. در این حالت دستگاه شروع به انتشار انرژی می‌کند. بهتر است که هنگام شروع، دما را به صورت ناگهانی روی درجه بالا تنظیم نکنید و ابتدا دما را روی ۲۰۰ و پس از چند ثانیه روی ۳۰۰ و به همین طریق بالا ببرید.

 علاوه بر موارد فوق دقت کنید که در هنگام استفاده از کوره آزمایشگاهی درب آن را زیاد باز نکنید زیرا گرما با سرعت زیادی خارج می‌شود. چنانچه اشاره شد هر کدام از این کوره‌ها کارایی مختلفی دارند و نحوه کار با آن‌ها با یکدیگر تفاوت آنچنانی ندارد. هر کدام از این تجهیزات دارای بروشور جداگانه هستند که شما می‌توانید قبل از راه‌اندازی دستگاه مراحل نصب را مطالعه کنید.

فروش کوره آزمایشگاهی در هلدینگ ktg

هلدینگ ktg یکی از شرکت‌هایی است که با فروش تجهیزات آزمایشگاهی، پزشکی و شیمیایی باکیفیت، سبب تسهیل در کسب‌وکار برای تولیدکنندگان شده است. این شرکت، کوره‌های آزمایشگاهی را در مدل‌های 1100 درجه، 1200 درجه، 1250 درجه، 1400 درجه، 1500 درجه و 1700 درجه ارائه کرده است. بهتر است بدانید که تمامی محصولات این شرکت دارای یک سال ضمانت و ده سال خدمات پس از فروش هستند. شما می‌توانید جهت کسب اطلاعات و خرید محصولات باکیفیت با این هلدینگ تماس گرفته و یا به صورت حضوری مراجعه نمایید.

sobhani
sobhani

این پست دارای 6 نظر است

  1. ناشناس

    промокод 1хбет на сегодня https://portkama.ru/img/pgs/?besplatnuy_promokod_pri_registracii.html

  2. link bokep

    I believe that avoiding ready-made foods could be the first step to lose weight. They will taste excellent, but packaged foods currently have very little nutritional value, making you take in more only to have enough power to get through the day. If you are constantly having these foods, converting to cereals and other complex carbohydrates will help you to have more energy while eating less. Thanks alot : ) for your blog post.

  3. bokep indo

    Thanks for the write-up. I have continually noticed that a majority of people are wanting to lose weight as they wish to appear slim along with attractive. On the other hand, they do not always realize that there are many benefits to losing weight additionally. Doctors say that overweight people have problems with a variety of illnesses that can be perfectely attributed to their particular excess weight. Fortunately that people who sadly are overweight and also suffering from numerous diseases are able to reduce the severity of their particular illnesses through losing weight. It is possible to see a gradual but identifiable improvement with health as soon as even a minor amount of fat reduction is reached.

دیدگاهتان را بنویسید

میکروسکوپ الکترونی چیست؟
مقالات
sobhani

میکروسکوپ الکترونی چیست؟

جامع ترین بررسی میکروسکوپ های الکترونی از نظر انواع و کاربرد | میکروسکوپ الکترونی چیست؟ مقدمه میکروسکوپ الکترونی یکی از فعالیت‌های انجام شده در آزمایشگاه‌ها

ادامه مطلب »
دستگاه آب مقطرساز چیست؟
مقالات
sobhani

دستگاه آب مقطر ساز چیست؟

دستگاه آب مقطرساز آب مقطر یکی از مواد اولیه در آزمایشگاه‌ها است که برای انجام بیشتر آزمایشات به عنوان یکی از مواد اولیه ترکیب، در

ادامه مطلب »
اتوکلاو رومیزی چیست؟
مقالات
sobhani

اتوکلاو رومیزی چیست؟

امروزه استریل کردن یکی از ارکان جدایی ناپذیر حوزه بهداشت است و هر مرکز بهداشتی که با بیماران در ارتباط است برای حفظ سلامت و

ادامه مطلب »
اسپکتروفتومتر چیست؟ کاربرد و انواع
مقالات
sobhani

اسپکتروفتومتر چیست؟

اسپکتروفتومتر چیست؟ و چه کاربردهایی دارد؟ اختراع اسپکتروفتومتر یا طیف سنج، یک انقلاب منحصر به فرد در زمینه شناخت خواص نوری مواد ایجاد کرد. این اختراع به

ادامه مطلب »